GENÇ TÜRKİYE ZİRVESİ Duyurusu

Türkiye’nin 81 ilinden özel olarak seçilecek 3000 üniversite öğrencisi ve profesyonel genç ile birlikte 5. KEZ GENÇ TÜRKİYE ZİRVESİ gerçekleştirilecektir.

“DİJİTAL DÖNÜŞÜM VE GÜÇLÜ TÜRKİYE” sloganıyla; 12 – 14 MAYIS 2017 tarihlerinde İSTANBUL LÜTFİ KIRDAR KONGRE MERKEZİ’ nde enerjiden, eğitime, sanayiden, ekonomiye olmak üzere dijital dönüşümün tüm detaylarıyla ele alınacağı bir zirve gerçekleştirilecek.

Türkiye’de ve dünyadaki en başarılı firmaların CEO’ları, Genel Müdürleri ve ülkemizin yönetiminde yer alan üst düzey bürokratları 2013 yılından itibaren bir araya getirerek Türkiye’nin geleceği olan gençlerin kendilerini geliştirme ve bireysel farkındalıklarını arttırmalarına destek olunmaktadır.

ANKARA ÜNİVERSİTESİ öğrencilerinin zirvemizde yer alarak hazırlamış olduğumuz programdan verim alabilmelerini çok isteriz.

Zirvemiz hakkında detaylı bilgi için www.gencturkiyezirvesi.org adresini inceleyebilirsiniz. ÖN BAŞVURULARIMIZ IÇIN SON TARIH: 12 MART 2017

KÜRŞAT BİLGİN

GENÇ TÜRKIYE ZIRVESI EKIBI