About COM101B Computer Programming I

By this week we will use the Moodle system. All announcements and shares will be made through this system. You must be logged in to bilisim.ankara.edu.tr address. Former users can log in with the old user name and password. New users’ name and password are their student number. New users must correct their email addresses and update their passwords.

Bu haftadan itibaren Moodle sistemini kullanacağız. Bütün duyurular ve paylaşımlar bu sistem üzerinden yapılacaktır. Bunun için laba gelmeden önce bilisim.ankara.edu.tr adresine giriş yapmanız gerekmektedir. Eski kullanıcılar, eski kullanıcı adı ve şifreleri ile giriş yapabilir. Yeni eklenen öğrencilerin kullanıcı adı ve şifreleri öğrenci numaralarıdır. Yeni eklenen öğrencilerin özellikle email adreslerini düzeltmeleri ve şifrelerini güncellemeleri gerekmektedir.